Tarjoamme laajan valikoiman painotuotteita. Tällä sivulla kerromme lyhyesti muutamista päätuotteistamme. Pyydä lisätietoja tuotteista ja painotuotevalikoimastamme. 

Painotuotteet

Waasa Graphics on sinun paikallinen painopalvelun tuottaja. Mikä meidät erottaa muista, on varmistuksemme siitä, että työ tulee tehtyä oikein heti ensimmäisellä kerralla. Varmistamme aina kaikki tilauksessa mainitut yksityiskohdat hosumatta ennen painotyön aloittamista. Ystävällisellä lähestymistavalla ja päättäväisellä asenteella tiimimme on todella huippuasiakaspalvelun ja -painotöiden osaaja. Alla muutama esimerkki pääpainotuotteistamme. Eikä tässä ole kaikki - haasta meidät painotuotteellasi!

Esitteet ja lehdet

Toimitukset ajallaan. Joustavuutta ja ammattitaitoista asiakaspalvelua.

Haluatko, että painotalosi on ammattitaitoinen ja keskittynyt sinun toiveisiisi? Meillä on käytössämme kaikki tarvittavat laitteet ja palvelut, ja kaiken kattava osaaminen ottaaksemme vastaan lähes kaikki esite- ja lehtipainamiseen liittyvät työt riippumatta siitä, onko kyseessä useamman tuhannen lehden paino- ja postitustyöstä tai pienestä esitteestä, jota tarvitaan pikaisesti esimerkiksi messuille. Sitoudumme toimittamaan painotuotteesi sinulle luotettavasti ajoissa ja ammattitaidolla. Tarjoamme sinulle ennenkokematona joustavuutta ja toimitukset ajallaan, sisältäen kaikki logistiikkaan ja postitukseen liittyvät palvelut kuten, postihuolinnat ja toimitukset ympäri maailman.

Käyntikortit, kirjekuoret ja lomakkeet

Aina saatavilla.

Anna ammattilaistemme Waasa Graphicsissa hoitaa tämä palvelu nopeasti ja tehokkaasti. Keep it simple, lähetä meille joko painovalmis aineistosi tai yksinkertaisesti logosi ja tekstit niin me hoidamme loput.

Kirjat

Taattua laatua.

Omistautunut henkilökuntamme panostaa tarvittavan ajan ja energian aina valmiina vastaamaan mihin tahansa uniikkiin palvelupyyntösi. Varmistamme, että laatuvaatimuksesi toteutuvat. Olipa kyse pienestä tai suuresta painotyöstä, ammattitaitoinen henkilökuntamme laittaa parhaan osaamisen jokaiseen työhön.

Pehmeäkantiset kirjat liimasidomme aina liimoista kestävimmällä PUR-liimalla. PUR-liiman ansiosta kirjan liimaselästä tulee huomattavasti kestävämpi kuin normaalilla EVA-liimalla liimasidottujen kirjojen. PUR-liimasidotun kirja selkä on myös todella ohut ja tämä ei vain takaa kirjalle siistiä ulkoasua, vaan sen käyttöominasuus paranee myös, sillä kirja voidaan avata kokonaan ja se pysyy avattuna pöydällä vaarantamatta liimaselän kestävyyttä.

Waasa Graphics on myös luotettava kirjapaino, kun kyseessä on kovakantisen kirjan painotyö. Kovakantiset kirjat sidotaan alihankkijallamme, mutta kannamme vastuumme koko työstä alusta loppuun aina toimitukseen saakka.

Vuosikertomukset, kuvastot, manuaalit ja käyttöohjeet

Taattua laatua.

 

Miksi varastoida painattamanne manuaalit ja käyttöohjeet omassa tuotannossanne, kun ne voidaan varastoida meillä?

Takaa laatuvaatimuksesi käyttämällä Waasa Graphicsin kattavia palveluja. Jokainen työ on meille kunnia ja toimimme intohimoisesti jokaisen painotuotteen parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuo parhaan osaamisensa jokaiseen työvaiheeseen. Se, mikä kuitenkin erottaa meidät joukosta graafisella alalla on meidän huomiomme yksityiskohtiin ja halumme vastata jokaisen asiakkaamme tarpeisiin.

Tarjoamme varastointipalvelua sopimusasiakkaidemme painetuille manuaaleille ja käyttöohjeille sekä muillekin painotuotteille. Varastoi painotuotteesi meillä ja yksinkertaisesti tilaa vain juuri nyt tarvitsemasi määrä. Isommat painosmäärät takaavat edullisemman kpl-hinnan ja näinollen et sido pääomaa kiinni varastoihin. Me teemme sen puolestasi. Tarkista varastosaldosi helposti henkilökohtaisen tilauskanavasi kautta ja tilaa vain tarvitsemasi määrä. Varastointipalvelu sovitaan aina yksityiskohtaisesti ja palvelusta tehdään aina sopimus varastoitavista tuotteista ja niiden painosmääristä. Pyydä tästä palvelusta lisätietoa yhteyshenkilöltäsi.

Business ID

FI08915854

Vasaratie 3  B

FI-65350 VAASA

© 2020 | WAASA GRAPHICS OY