Waasa Graphics

Meidän stoorimme

Väriä arkeen ja sen ulkopuolelle

Nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen painopalvelumme on hyvin tunnettu sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Meidän tiimimme on valmis palvelemaan lähes kaikissa painotuotteisiin liittyvissä asioissa. Kaikki painotuoteprojektit hoidamme asiakkaiden vaatimalla taidolla ja kokemuksella, asiakkaiden odotusten mukaisesti. Seisomme aina työmme takana ja kannamme siitä loppuun asti vastuumme, asiakastyytyväisyyden ollessa meidän #1 prioriteettimme.

​Waasa Graphics Oy perheyritys. Yritys perustettiin vuonna 1992. Yrityksen tieto- ja taitotaso graafiselta alalta perustuu yli 50 vuoden kokemukseen. Viimeisten vuosien aikana yrityksen perustaja, Bjarne Stenström, on aktiivisesti siirtänyt perheen toiselle sukupolvelle sekä yrityksen vetovastuun että hänen jo yli 50 vuoteen perustuvan tieto- ja taito-osaamisensa graafisella alalla.

Yrityksemme vahvuus asiakaspalvelussa perustuu pitkäjänteiseen työhön, pitkäaikaisten asiakassuhteiden saavuttamiseksi. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Koko toimintamme perustuu kestävään kehitykseen. Olemme aina investoineet uusimpaan painokone- ja jälkikäsittelyteknologiaan vastataksemme asiakkaiden odotuksiin korkealaatuisissa painotöissä ja noudattaaksemme Joutsenmerkin tiukkoja kriteereitä ympäristöä ajatellen. Joutsenmerkki ei pelkästään ole todiste yrityksemme kestävästä toiminnasta painoprosessia ajatellen vaan se on myös todiste siitä, että huolehdimme sekä ympäristöstä, meidän toimittaja- ja yhteistyökumppaneista että meidän henkilökunnastamme. Toimimme systemaattisesti noudattaen tiettyjä toimintatapoja jokaisessa erillisessä työssä ja työvaiheessa.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää henkilökuntamme huikeasta osaamisesta ja siitä, miten voimme auttaa sinua painotuotteesi kanssa.