Joutsenmerkki

Waasa Graphics on Joutsenmerkitty painotalo

Waasa Graphics Oy:lle on myönnetty Pohjoismaisen Ympäristömerkin eli Joutsenmerkin käyttöoikeus. Merkki on osoitus yrityksemme pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työstä painatustoimintaan liittyvän ympäristökuormituksen vähentämiseksi.


Tunnemme vastuumme toimintaympäristöstämme. Haluamme tehdä oman osuutemme valitsemalla ekologisesti toimivia ratkaisuja ja suosimalla yhteistyökumppaneita, jotka sitoutuvat ympäristön kannalta kestäviin arvoihin. Ympäristövastuumme kantavana teemana on ollut jo vuosikausien ajan tuhlailemattomuus. Pyrimme yhdessä asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa jatkuvaan energian säästämiseen ja painatustoimintaan liittyvien päästöjen ja jätteiden vähentämiseen – mahdollisimman pieneen ekologiseen jalanjälkeen.


Joutsenmerkki kertoo, että painomme toimii ympäristön kannalta vastuullisesti. Ympäristömerkin käytön päämääränä on vähentää painotuotteiden aiheuttamia ympäristörasituksia tuotteen koko elinkaaren aikana. Joutsenmerkin saadakseen painon tulee täyttää tiukat, mm. paperia, painokemikaaleja, päästöjä ja jätteitä sekä energiankulutusta koskevat vaatimukset. Kirjapainossa on lisäksi oltava toimiva ohjeistus, jolla pyritään jatkuvaan ympäristöasioiden parantamiseen.

Käytämme prosesseissamme vain tunnettuja ja testattuja tuotelaatuja. Painotekniikan kehittymisen myötä ympäristölle haitallisia kemikaaleja on korvattu vähemmän ympäristöä kuluttavilla. Kaikki käyttämämme paperit ovat ympäristösertifioituja, värit ja kemikaalit ympäristöhyväksyttyjä ja tuotteen pakkaamisessa käytetään ympäristöviranomaisten hyväksymiä pakkausmateriaaleja.

Investointimme uusimpaan tuotantotekniikkaan on edelleen parantanut laatuamme ja samalla pienentänyt energiankulutusta. Pyrimme vähentämään energiankulutusta myös työympäristössämme huolehtimalla työympäristömme viihtyvyydestä ja siisteydestä. Lisäksi kannustamme ja kehitämme työntekijöidemme osaamista ja tietämystä ympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää Joutsenmerkistä.

Business ID

FI08915854

Vasaratie 3  B

FI-65350 VAASA

© 2020 | WAASA GRAPHICS OY