Aineiston lähettäminen painoon

Painoaineiston lähetäminen meille on helppoa. Voit tehdä sen monella eri tavalla. Alla kuitenkin suosimamme tavat. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä reproomme joko sähköpostitse (repro@waasagraphics.fi) tai soittamalla numeroon 06 315 6416 (ma-pe klo 7-15).

1. Lähetä aineistosi sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen (MAX 10 MB liitetiedostona):

 

Huom! Ilmoita aina reprollemme saateviestillä, mihin työhön aineisto liittyy, ja ilmoita aina myynnin yhteyshenkilöllesi, kun lähetät meille painettavaa aineistoa.

tai

2. Tiedonsiirtolomakkeella. Voit kätevästi myös siirtää suoraan reproomme työkohtaiset tiedostot käyttämällä alla olevaa tiedonsiirtolomaketta.

  • Lataa ja lähetä kaikki työhön liittyvät tiedostot kerralla. Lähettämäsi tiedostot siirtyvät näin suoraan repromme hot-folderiin.

Ilmoita aina saateviestillä, mihin työhön aineisto liittyy, ja ilmoita aina myyntimme yhteyshenkilöllesi, kun lähetät meille painettavaa aineistoa.

Henkilö- ja yritystietojen käsittely
Kun lähetät viestisi meille yllä olevan lomakkeen kautta, tai otat yhteyttä meihin minkä tahansa kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta, lomakkeeseen syötetään aina nimesi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Emme kerää näitä henkilö- ja yhteystietoja asiakasrekisteriimme tai muihin rekistereihin. Mitään henkilö- tai yritystietoja emme jaa kolmannelle osapuolelle.


Mikäli teillä on kysyttävää meidän henkilö- ja yritystietojen käsittelystä, ystävällisesti ottakaa yhteyttä meidän toimitusjohtajaamme Magnus Stenströmin soittamalla numeroon +358 (0)40 770 0160 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@waasagraphics.fi.

Business ID

FI08915854

Vasaratie 3  B

FI-65350 VAASA

© 2020 | WAASA GRAPHICS OY